Alles over bakkersvak standhoudersnieuws 2019

Beko introduceert: Beko IJs
Beko introduceert na een concept voor koffie in brood- en banketbakkerijen nu ook Beko IJs: een compleet concept waarmee bakkers relatief eenvoudig...

Gourmand Pastries introduceert Suisse Karamel met zoute boter
Karamel met zoute boter is al een hele tijd in opmars en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. De combinatie van zoet en zout maakt de...

Beko introduceert: Beko Koffie
Beko introduceert tijdens de Bakkersvak een compleet nieuw concept: Beko Koffie. Hiermee kunnen brood- en banketbakkers koffie en thee in hun winkels...

Silowacht toont de voordelen van voordegen
Silowacht toont belangstellenden tijdens Bakkersvak de voordelen van voordegen. 'DIOSNA Vorteig', voorheen IsernHäger, is de pionier op het gebied...

FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic
De veranderingen in de markt gaan razendsnel. Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker. Daarom heeft FrieslandCampina...

Manotrad diviseuse Spronk
De Manotrad is de nieuwe praktische machine van Spronk Bakkerijmachines voor het verdelen en vormen van alle deegsoorten.

Primus broodlabels met eigen logo
Bij de stand van Primus.Direct, de webshop van ouwelfabrikant Primus, liggen samplesetjes broodlabels met eigen logo klaar. 'De gepersonaliseerde...

Eindeloos variëren met Cookie Dough Chunks
Op de stand van Van der Pol zijn de Cookie Dough Chunks te proeven. Wat is het lekkerste aan Cookie Dough ijs?

Twee nieuwe soorten Waddenmeel
Waddenmolen 't Hoogeland introduceert twee nieuwe soorten Waddenmeel. Naast het originele Waddenmeel wordt het assortiment uitgebreid met Waddenbloem...

Heuft wijst op voordelen van thermische olie gevoede ovens
De vraag vanuit de markt naar thermische olie gevoede ovens is fors stijgende. Het bakken met thermische olie-installaties leidt tot besparingen, die...