Alles over Jos Huybregts

Jos Huijbregts overlegt regelmatig met de hele keten. Foto's: René Koster Photography

Jos Huijbregts zoekt voor Hollandsch brood samenwerking met de keten

Jos Huijbregts, eigenaar van Bakkerij Van Vessem, wil terug naar gezond en lekker brood. Hiervoor is samenwerking met de hele keten nodig. 'Het is...

Jos Huijbregts

Volgende station

Ja sorry hoor, dat ik er hier weer over begin. En wellicht schop ik tegen de schenen, vat het maar niet persoonlijk op….

Jos Huijbregts

Ultieme bevrediging van een bakker

En zo belandde ik in Laren, op zoek naar Sint Jans rogge. Die naam heeft te maken met zaai- en oogsttijd, vernoemd naar de Heilige Johannes. Het gaat...

Mensen die vaak kapjes of kontjes eten, gooien tot wel drie keer minder brood weg en verspillen ook minder ander eten.

Bakker van Vessem bakt brood met quinoa en zeewier uit Zeeland

Bakkerij van Vessem brengt een nieuw soort busbrood op de markt met quinoa en zeewier. Het brood komt in verschillende varianten op de markt; Natuur...

Jos Huijbregts

Bak-Zeil

Naast bakker ben ik zeiler. De eerste lange tocht zit erop, van Frankrijk naar Nederland, 720 zeemijlen. Het schip blijkt zo zeewaardig als de...

Bakker van Vessem steunt Bake for life

Bakker van Vessem steunt Bake for life

Bakker van Vessem steunt met een moederdagactie het goede doel Bake for Life.

Jos Huijbregts

Nieuwe columnist: Wat vind je van mijn muts?

Je kent het wel, zo'n druilerige, waterkoude ochtend. Natuurlijk ga ik dan op pad. Met de auto van mijn vrouw. En ja hoor: net de snelweg op, tank...

Boeiende bijeenkomst jarig Genootschap over granen

Boeiende bijeenkomst jarig Genootschap over granen

Graan. Het is de belangrijkste grondstof in de bakkerij. Door in de keten meer grip te krijgen op deze grondstof, kunnen bakkers onderscheidend...

Foto: Genootschap voor de bakkerij

Genootschap houdt graansessie bij Van Vessem

Het Genootschap voor de Bakkerij houdt 5 februari zijn eerste sessie in het jaarthema 'Grip op Grondstoffen'. Dat gebeurt bij Bakker Van Vessem in...

€2,85 kost de ‘sociale ananas’ die koningin Máxima 4 december ontving bij haar werkbezoek aan groente- en fruitimporteur Eosta, winnaar van de Koning Willem I-prijs voor duurzaam ondernemerschap.
Foto: ANP

Seidell: Haarlemmer Meer Brood voorbeeld van verantwoord produceren

Omroep Max besteedde woensdag 12 december aandacht aan de footprint en kostprijs van verse, bewerkte en geïmporteerde voeding. Gezondheidsprofessor...