Alles over Jos Huybregts

Jos Huijbregts zoekt voor Hollandsch brood samenwerking met de keten
Jos Huijbregts, eigenaar van Bakkerij Van Vessem, wil terug naar gezond en lekker brood. Hiervoor is samenwerking met de hele keten nodig. 'Het is...

Volgende station
Ja sorry hoor, dat ik er hier weer over begin. En wellicht schop ik tegen de schenen, vat het maar niet persoonlijk op….

Ultieme bevrediging van een bakker
En zo belandde ik in Laren, op zoek naar Sint Jans rogge. Die naam heeft te maken met zaai- en oogsttijd, vernoemd naar de Heilige Johannes. Het gaat...

Bakker van Vessem bakt brood met quinoa en zeewier uit Zeeland
Bakkerij van Vessem brengt een nieuw soort busbrood op de markt met quinoa en zeewier. Het brood komt in verschillende varianten op de markt; Natuur...

Bak-Zeil
Naast bakker ben ik zeiler. De eerste lange tocht zit erop, van Frankrijk naar Nederland, 720 zeemijlen. Het schip blijkt zo zeewaardig als de...

Bakker van Vessem steunt Bake for life
Bakker van Vessem steunt met een moederdagactie het goede doel Bake for Life.

Nieuwe columnist: Wat vind je van mijn muts?
Je kent het wel, zo'n druilerige, waterkoude ochtend. Natuurlijk ga ik dan op pad. Met de auto van mijn vrouw. En ja hoor: net de snelweg op, tank...

Boeiende bijeenkomst jarig Genootschap over granen
Graan. Het is de belangrijkste grondstof in de bakkerij. Door in de keten meer grip te krijgen op deze grondstof, kunnen bakkers onderscheidend...

Genootschap houdt graansessie bij Van Vessem
Het Genootschap voor de Bakkerij houdt 5 februari zijn eerste sessie in het jaarthema 'Grip op Grondstoffen'. Dat gebeurt bij Bakker Van Vessem in...

Seidell: Haarlemmer Meer Brood voorbeeld van verantwoord produceren
Omroep Max besteedde woensdag 12 december aandacht aan de footprint en kostprijs van verse, bewerkte en geïmporteerde voeding. Gezondheidsprofessor...