grow Recruitment
Schuld werkt met gered brouwgraan: 'Het bevordert smaak en structuur'
Bakker Jan-Aart Schuld experimenteert al jaren met koolhydraatarme broden. Sinds juni verkoopt Bakkerij Schuld een brood met PowerFlour in de...
Bakker Jan-Aart Schuld experimenteert al jaren met koolhydraatarme broden. Sinds juni verkoopt Bakkerij Schuld een brood met PowerFlour in de...
Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een...
Klantenbinding vindt bij Bakkerij Schuld op veel verschillende manieren plaats. Bijvoorbeeld via ludieke acties, een spaarsysteem en het organiseren...
Royal Koopmans, initiatiefnemer van Nedertarwe, heeft de Innovatieprijs 2023 gewonnen. De maalderij ontving de prijs op haar locatie in Leeuwarden...
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) heeft het online platform www.kopbovenhetgraanveld.nl gelanceerd. Op de site worden 9 inspirerende voorbeelden...
Jan-Aart Schuld was woensdag 14 juni in de race voor de Innovatieprijs Regio Zwollle met vacuüm coolen. De prijs ging uiteindelijk naar een bedrijf...
Jan-Aart Schuld en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen. Op de Bakkersvak 2023 verzorgden ze enkele inspiratiesessies over een...
Het Genootschap voor de Bakkerij houdt 1 november een bijeenkomst bij ondernemer Jan-Aart Schuld in Elburg. De bijeenkomst vindt plaats in De...
Bakker Jan-Aart Schuld uit Oldebroek timmert flink aan de weg. Momenteel is in zijn bakkerij in Oldebroek een grootschalige verbouwing en...
Bakkerij Schuld in Oldebroek is een jaar of tien geleden een lokale webshop gestart. Na de zomervakantie lanceert eigenaar Jan-Aart Schuld een...