Alles over Bake-off

De markt voor viennoiserie, groeit flink volgens Vandemoortele.

Vandemoortele steekt €25 miljoen in groeimarkt viennoiserie

Producent van onder meer bake-off voor de bakkerij, Vandemoortele, investeert €25 miljoen in een nieuwe fabriek in Bretagne. De fabriek moet gaan...

Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Foto: Dawn Foods Benelux

Met bake-off en make-off inspelen op consumentenwensen

Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Met...

Bart Lamers van De Bakkers Lamers is heel tevreden over de Miwe ovens.

'Met de juiste ovens zijn veel broodsoorten als twee fasen brood te...

Een oven die voor het afbakken van bake-off brood (voor de eerste fase of de tweede fase) wordt gebruikt, moet aan verschillende voorwaarden voldoen,...

Peter van den Berg, CEO van Pandriks Group.

Van den Berg: 'Pandriks wil niet de grootste, maar wel de beste...

Pandriks heeft €35 miljoen geïnvesteerd in de meest moderne en duurzaamste bake-off lijn van Europa en wellicht zelfs van de wereld. Met de hogere...

Afbakbroodjes van Pandriks zijn 'Gekozen product van het jaar'

Afbakbroodjes van Pandriks zijn 'Gekozen product van het jaar'

Het broodjesmerk SlooOW van Pandriks is uitgeroepen tot 'Gekozen product van het jaar' in de categorie brood. Voor de verkiezing 'Gekozen product van...

Niet alle producten zijn geschikt om per post te versturen.

Dutch Bakery Group neemt Danvo Bakeries over

Dutch Bakery Group, marktleider in bake-off brood en broodsnacks voor de thuismarkt, neemt branchegenoot Danvo Bakeries over. De groep wil investeren...

Pandriks bouwt in Meppel een hypermoderne bake-off-lijn. Foto's: Pandriks

Pandriks steekt €35 miljoen in nieuwe lijn

Pandriks investeert €35 miljoen in een hypermoderne bake-off-lijn met automatisch vrieshuis in de vestiging in Meppel. Met de hogere...

Marco Simons

Uitbreiding directie Top Bakkers

Top Bakkers heeft de directie uitgebreid. Naast Algemeen directeur Wim Doedens is Marco Simons (48) namelijk per 1 januari toegetreden als...

Hoe bepaal je de kwaliteit van een bakoven?

Hoe bepaal je de kwaliteit van een bakoven?

Foodcorners zijn in opkomst en ook het bereiden van lekkernijen in het zicht van de klant of gast wordt steeds populairder. Niet alleen creëer je...

Bakker Braas breidt flink uit in Obdam

Bakker Braas breidt flink uit in Obdam

Brood- en banketbakker Braas in Obdam gaat fors uitbreiden. Het bedrijf heeft een bedrijventerrein aangekocht dat ruim 1,5 keer zo groot is als de...