
FelixPrinters uit IJsselstein heeft een nieuwe serie 3D-foodprinters op de markt gebracht. Met de foodprinters kunnen gerechten en voedingsmiddelen...
FelixPrinters uit IJsselstein heeft een nieuwe serie 3D-foodprinters op de markt gebracht. Met de foodprinters kunnen gerechten en voedingsmiddelen...
Dinara Kasko, de 30-jarige patissier én architect uit Kharkov (Oekraïne), heeft meer dan 600.000 volgers op Instagram. Dankzij haar inspirerende...
Nieuwe bak-, vak- en verkooptechnieken die beantwoorden aan moderne eetgewoontes worden op de IBA 2018 meer dan eens getoond in virtuele presentaties...
Beko Techniek en byFlow laten op de 7e editie van de Bakkersvak laten zien dat Klassiekers in een nieuw jasje’ ook uit een 3D-printer kunnen komen....
Chocoa 2018 toont demonstraties in 3D chocolade printen voor professionals. Dat gebeurt door byFlow. De chocoladebeurs vindt plaats van 21 tot en met...
Antien Zuidberg is vanaf 1 maart 2018 de lector van de nieuwe onderzoeksrichting Design Methoden Food aan de HAS in Den Bosch.
byFlow en Beko Techniek hebben op 26 september hun onderlinge samenwerkingscontract officieel ondertekend. Dit gebeurde met de 3D foodprinter The...
Het proces van 3D Food Printing en de mogelijkheden voor de bakkerijbranche: op de stand van Beko Techniek wordt het gepresenteerd tijdens de Beko...