nieuws

Wilco Conijn meemt bakkerij zussen Drenth over

Nieuws

Wilco Conijn neemt vanaf 1 november de bakkerij van Annemiek en Renate Drenth in Emmer-Compascuum over.

Wilco Conijn meemt bakkerij zussen Drenth over

Dat meldt RTV Drenthe. De zussen zetten de bakkerij te koop omdat Annemiek met wat fysieke ongemakken te kampen heeft, waardoor het bestaan als zelfstandig bakker te zwaar wordt. Wel blijft ze twee dagen per week in de bakkerij werken.

Bakker Kolkman

In 2007 gingen de zussen van start met het bedrijf en onlangs zetten zij het te koop. Wilco Conijn ging kijken en werd enthousiast. De bakker heeft 27 jaar in dienst gewerkt bij bakker Kolkman in Schoonebeek.

Prijzen

‘Wij hebben er alle vertrouwen in dat Wilco samen met zijn vrouw Marjan van onze bakkerij een succes gaat maken. Wilco gaat eerst op dezelfde voet als ons verder. Bepaalde soorten zelf maken en de rest inkopen van Bakkerij Kolkman. Wilco heeft al vele prijzen behaald op wedstrijden met het brood van Kolkman dus dat zit wel snor’, aldus de zussen Drenth op hun eigen website. Annemiek Drenth staat in de regio ook bekend als de zingende trouwambtenaar.

Lees ook: Frentz neemt Bakkerij Van Engelenhoven over

Reageer op dit artikel