nieuws

Huize van Wely ook van start in Haarlem

Nieuws

Huize van Wely opent zaterdag 16 november haar deuren in het centrum van Haarlem. Hiermee komt de teller voor de luxe patisserie in Nederland op vier winkels.

Huize van Wely ook van start in Haarlem
Robin Hoedjes (l) en directeur Joost Rotteveel.

Huize van Wely -de in Nederland bekende patisserie, chocolaterie én glacerie- biedt een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten. Deze producten worden vandaag de dag nog steeds, na bijna 100 jaar, op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Luxe patisserie

Van Wely heeft ook winkels in Noordwijk, Heemstede en Amsterdam. De luxe patisserie is in Haarlem gevestigd aan de Zijlstraat 95; deze winkelstraat grenst direct aan de Grote Markt. Daarnaast zijn er nog twee Huize van Wely winkels in Jakarta, Indonesië, inclusief een  restaurant, tearoom en cocktailbar.

Met de hand

Meer dan 500 producten van Huize van Wely (patisserie, chocolaterie en glacerie), worden volledig met de hand, op de locatie in Noordwijk gemaakt. Het bedrijf staat al decennialang voor eerlijke, pure producten; er worden geen kunstmatige geur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.

Openingsacties

Tijdens de openingsmiddag op 16 november vanaf 14 uur kan de bezoeker gebruikmaken van diverse openingsacties en kennismaken met de smaak van Huize van Wely. Elke bezoeker zal onder het genot van een drankje welkom worden geheten en getrakteerd worden op hapjes.

Lees ook: Klanten enthousiast over Huize van Wely bakwedstrijd

 

Reageer op dit artikel