nieuws

Coop test vernieuwde brood-afdeling

Nieuws

Coop test in Velp, Groesbeek en Gouda een vernieuwde broodafdeling. Opvallend is de knip tussen grootbrood en ambachtelijk.

Coop test vernieuwde brood-afdeling

Dat meldt Distrifood.  In de nieuwe opstelling is het grootbrood tegen de achterwand gebracht in opvallende witte stellingen. Een deel van de stellingen komt naar voren om het eigen merk ‘Molenbrood’ te benadrukken.

‘Top’-huismerk

Molenbrood valt onder het ‘Top’-huismerk. In de achterwand is ook ruimte voor acties. Formulemanager Anne Klein Nagelvoort: ‘In de oude situatie stonden de acties niet gegroepeerd.’

Twee eilanden voor kleinbrood en banket

Centraal staan twee eilanden met de in de supermarkt gebruikelijke zwarte kleurstelling. Ze bieden het meer ambachtelijke deel van het assortiment, kleinbrood of spelen in op een consumptiemoment zoals borrelen. Ook banket en warme saucijzenbroodjes hebben er een plek.

Coop test maaltijdinspiratiemeubel op agf-afdeling

Naast de test met een vernieuwde broodafdeling test Coop ook een maaltijdinspiratiemeubel op de kop van de agf-afdeling. Het meubel bestaat uit een gekoeld en niet-gekoeld deel en biedt vier menusuggesties. Het gaat daarbij om een verse maaltijd uit de ‘Keuken van Coop’, een maaltijdpakket met daarin versproducten die in eigen dc wordt samengesteld, een ‘wat eten we vandaag’-recept met de daarbij horende producten en verspakketten. Het recept wisselt wekelijks en de  rest van het aanbod per seizoen.

Lees ook: Klant waardeert broodafdelingen supermarkt iets lager

Reageer op dit artikel