nieuws

Vereniging de Meesters richt zich op jong talent

Nieuws

Vereniging de Meesters richt zich op jong talent
Hidde de Brabander (Meester Patissier, voorzitter Gouden Gard), Ramona van Zweden (presentatrice) Martijn Verkerk (NBOV-lid werkgroep Gouden Gard en bestuurslid) en Mark Plaating (Meester Boulanger). Foto: Vereniging de Meesters

Vereniging de Meesters heeft contact met jonge talenten in het brood- en banketbakkersvak tot prioriteit gemaakt. Om die reden lieten de Meesters volop hun gezicht zien tijdens de uitreiking van de Gouden Gard op 8 oktober.

De uitreiking van de Gouden Gard is voor Vereniging de Meesters een mooie gelegenheid geweest om te laten zien waar de vereniging voor staat. En wat zij kan betekenen voor jonge talenten in de bakkerij.

Tijdens het middagprogramma heeft Meester Boulanger Daan Hesseling samen met een afvaardiging van het BoulangerieTeam een demonstratie verzorgd van Meesterlijk getoerd gerezen producten.

Meester Boulanger Mark Plaating bemenste samen met het bestuur bij een tafel waar portfolio’s en receptenboeken van een aantal Meesters ter inzage lagen.

Hoog niveau

De Meesters noemen het niveau van de deelnemers aan de Gouden Gard-wedstrijden dit jaar  bijzonder hoog, zo laat de organisatie weten. Behalve familieleden van de kandidaten waren veelal ook hun werkgevers en collega’s aanwezig om hen te ondersteunen en aan te moedigen. Een goede back-up vanuit de directe omgeving, wordt steeds als zeer waardevol en belangrijk gezien door de kandidaten.

Reageer op dit artikel