nieuws

In memoriam Tinus Winkel

Nieuws

In memoriam Tinus Winkel
Tinus Winkel

Tinus Winkel, oud-baktechnisch adviseur bij Wessanen Meel, Meneba B.V. en Dossche Mills Meneba, is zaterdag 12 oktober op 65-jarige leeftijd overleden.

Heden ontvingen wij het droevige bericht dat op 12 oktober jongstleden onze oud-medewerker en oud-collega de heer Tinus Winkel, na een kortstondige ziekte op 65-jarige leeftijd is overleden.Ruim 31 jaar is Tinus voor ons bedrijf werkzaam geweest als Baktechnisch Adviseur voor de Ambachtelijke Bakkerijen in met name Zuid-Nederland.
In 1987 gestart bij Wessanen Meel, gevolgd in 1992 door Meneba B.V., laatstelijk Dossche Mills Meneba.In al die jaren heeft Tinus zijn onmiskenbare loyaliteit getoond aan ons bedrijf en zijn collega’s. Tinus was een gedreven vakman, met veel kennis. Dit gegeven i.c.m. zijn unieke persoonlijkheid maakte het dat hij veel aanzien genoot bij heel veel bakkers in de regio. Wij zijn Tinus daarvoor veel dank verschuldigd.
Begin 2019 heeft Tinus zijn actieve carrière bij Dossche Mills Meneba beëindigd.Helaas heeft hij maar kort mogen genieten van zijn vrije tijd.Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en zoon. Wij wensen hen veel kracht en steun in de komende tijd. Dat Tinus moge rusten in vrede.
Directie en medewerkers
Dossche Mills Meneba
Rotterdam
Reageer op dit artikel