nieuws

Holland Meel presenteert drie nieuwe broden

Nieuws

Holland Meel presenteert drie nieuwe broden

Holland Meel heeft drie nieuwe broden gelanceerd die passen in de trend van ‘Borrel & Bites’. Dat laat het concern in een persbericht weten.

Holland Meel hield op maandag 14 oktober haar themabijeenkomst Borrel & Bites.  De locatie was deze keer Bierbrouwerij Grolsch in Enschede. Er waren zo’n 75 ambachtelijke bakkers aanwezig op dit evenement.

Bierbrood

Tijdens de bijeenkomst werd een drietal broden in de trend van Borrel & Bites gepresenteerd. Bierbrood met hop met als basis Graza Mix, een 50% melange voor een 100% Volkorenbrood, Cranberry Notenbrood met als basis Durumtarwe en Kaas Spek Tomatenbrood met als basis Amethist Patent, een onbehandelde desembloem.

Bakkerij Ten Brinke

De productdemonstratie werd gegeven door Berjan Ten Brinke, van Bakkerij Ten Brinke in Ommen. Ron Brinkhuis van Ron Brinkhuis Advies vulde de demonstratie aan met tips voor de marketing rondom Borrel & Bites producten.

Rondleiding

Aansluitend was er een rondleiding door de brouwerij van Grolsch met als eindbestemming het Grolsch café, waarbij onder het genot van een biertje, de gepresenteerde producten uitvoerig gekeurd en geproefd konden worden. ‘Heel fijn dat er zoveel bakkers aanwezig waren op deze bijeenkomst. Het was een geslaagde middag’, aldus Dorien Schaap-Holland namens de directie.

Lees ook: Holland Meel beloond met de hoogste kwaliteitstatus

Reageer op dit artikel