nieuws

HeksenBartje winnaar wedstrijd Bakker Bart

Nieuws

Het HeksenBartje van Fleur Sauvé is met bijna 70.000 stemmen uitgeroepen tot het lekkerste belegde broodje. Daarmee wint zij een door Bakker Bart uitgeschreven wedstrijd.

HeksenBartje winnaar wedstrijd Bakker Bart

Na eerder dit jaar door Bakker Bart uitgeschreven wedstrijd zijn een kleine 3000 receptsuggesties ingezonden.

Proeven in vestigingen Bakker Bart

Hoe lekker het winnende driehoek gevormde broodje is, kan iedereen van 14 oktober tot en met 10 november proeven in alle vestigingen van Bakker Bart. Het in de smaak gevallen recept van het HeksenBartje bevat Heks’nkaas, gerookte kipfilet, gekookt ei, tomaat en ijsbergsla.

Finale

In de finale moest het HeksenBartje het opnemen tegen de Bartje Salsa van Teun Ruis (met guacamole, bacon, zoetzure paprika, geraspte kaas, nacho’s en zoetzure topper). Uiteindelijke winnaar Fleur heeft 69.601 stemmen gekregen tegenover 56.118 voor Teuns creatie.

Cheque

Om liefhebbers van het belegde broodje uit te dagen, had de bakkerijketen eerder dit jaar een wedstrijd uitgeschreven. Voor de winnaar ligt behalve tijdelijke opname op de menukaart van Bakker Bart een cheque van 1000 euro klaar.

Bartbecue

Onder de vele inzenders zaten de meest smakelijke, maar soms ook wel hilarische suggesties: Bartbecue, Junglefeestje, Pestokippie, Cheese Breeze, Veggiefestijn, Chili Advocado, Brie-licious, Fit met Britt, Holy Guacamoly en Broodje Kapsalon.

Lees ook: Bakker Bart en Baker Street weer onder een dak

 

Reageer op dit artikel