nieuws

Finalisten Lekkerste Lunchroombroodje bekend

Nieuws

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vond je vorig jaar in Rotterdam, bij lunchroom Baker & Moore om precies te zijn. Dit jaar gaat de schaal aan de Maasstad voorbij, want de vijf finalisten vind je in Utrecht, Hardenberg, Bergen op Zoom, Assen en op Schiphol. Op 8 november wordt bekend gemaakt wie er dit jaar met de eer gaat strijken.

Finalisten Lekkerste Lunchroombroodje bekend

Nu de vijf finalisten bekend zijn, bezoekt de mystery jury geheel onaangekondigd de vijf lunchrooms. De broodjes worden ter plekke geproefd en beoordeeld. Het belooft een spannende strijd te worden, want het niveau is dit jaar hoog en de finalisten hebben ieder een broodje ingestuurd met een geheel eigen signatuur en smaakpalet.

Lunchroom De Koffiepot in Hardenberg stuurde ‘Broodje Beiroet in. Een smaaksensatie met elementen uit het Midden-Oosten. In Assen vind je de ‘Club Eend’ van Touché Lunch & Diner, terwijl ze in Bergen op Zoom – een creatie van Villa Heidetuin – een mooi broodje met gegrilde aubergine instuurden. Iets centraler in Nederland gelegen vind je de Fried chicken sandwich van Bij Guusjes. De Utrechtse horecazaak mag zich daarmee ook verheugen op een plek in de top vijf. En ook de Sandwich gerookte kip van Grand café Plaza op Schiphol komt in de top vijf terug.

Reageer op dit artikel