nieuws

Eerste Amsterdamse Lindt boutique opent donderdag

Nieuws

Eerste Amsterdamse Lindt boutique opent donderdag

Lindt opent donderdag 17 oktober de eerste Amsterdamse Lindt boutique. De winkel aan de Heiligeweg biedt de grootste premium chocoladecollectie van het Zwitserse concern. Wereldwijd heeft Lindt 460 van deze boutiques.

Een moment van puur verwennen. Dat is van Lindt wil bieden in de nieuwe winkel in hartje Amsterdam: Heiligeweg 22. Het Zwitserse bedrijf, opgericht in 1845 en wereldmarktleider als het gaat om premium chocolade, wil ‘de hemel’ zijn voor echte chocoladeliefhebbers. ‘Met van origine Zwitserse chocolade die is gecreëerd volgens de allerhoogste productie- en kwaliteitseisen’, aldus het bedrijf.

Verschil dat je proeft

Ingetogen, stijlvol, altijd strevend naar perfectie en geliefd bij een groot publiek. Dat is waar Lindt premium chocolade voor staat. Wat maakt precies het verschil met andere aanbieders, volgens het bedrijf? Lindt gebruikt uitsluitend de fijnste cacaobonen, die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. En het was de uitvinding van Lindt – de conche in 1879 – die het mogelijk maakte om voor het eerst chocolade te produceren die kon wat we nu allemaal zo lekker vinden: smelten.

Daarnaast kiest Lindt, behalve de fijnste cacao, voor rauwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die worden verkregen volgens vastgelegde waarden qua duurzaamheid en ethiek.

Perfectie in smaak en afwerking

Lindt is één van de weinige merken die controle heeft over elke stap in het bijzondere proces van cacaoboon tot premium chocolade (from bean to bar). Dit zorgt ervoor dat het Zwitserse merk garant kan staan voor perfectie in smaak en afwerking van al haar producten. Het is een visie waarmee Lindt al bijna 175 jaar chocolade creëert en die Lindt tot wereldwijd marktleider op het gebied van premium chocolade heeft gemaakt.

Foto's

Reageer op dit artikel