nieuws

Echte Bakker Frentz betrekt gloednieuw filiaal in Anklaar

Nieuws

Echte Bakker Frentz betrekt gloednieuw filiaal in Anklaar

Echte Bakker Frentz heeft woensdag 9 oktober een gloednieuw bakkersfiliaal geopend op het vernieuwde winkelcentrum de Anklaar in Apeldoorn. Dat gebeurde onder meer met een feestelijke onthaal van de medewerkers en de klanten.

Apeldoorn heeft jaren gewerkt aan dit moderne winkelcentrum, waardoor de bakker vier jaar vanuit een tijdelijke winkel heeft gewerkt. ‘Samen met andere winkeliers en met u mogen wij gaan genieten van dit moderne winkelcentrum’, laat Echt Bakker Frentz vol trots weten op zijn website.

(tekst loopt door onder de video)

Vier filialen

Echte Bakker Frentz heeft vier filialen in Apeldoorn, Ugchelen en Scherpenzeel. Het bedrijf bestaat ruim 70 jaar, de derde generatie staat inmiddels aan de deegkuip. De eerste generatie begon ooit in Emst.

‘In ons filiaal op de Anklaar bieden wij u een geheel nieuwe ervaring. De lekkerste broden, koeken en andere lekkernijen, gepresenteerd op een eigentijdse, ambachtelijke manier’, aldus Frentz.

Moderne webshop

De tijd heeft niet stilgestaan, zo blijkt uit de opening van dit nieuwe filiaal en ook uit de moderne webshop die online bestellen mogelijk maakt.

Reageer op dit artikel