nieuws

Dunkin’ donuts verkrijgbaar bij New York Pizza

Nieuws

De donuts van Dunkin’ zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij de Nederlandse pizzaketen van New York Pizza. Het gaat om de twee populairste donuts van de Amerikaanse koffie- en donutgigant: Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie.

Dunkin’ donuts verkrijgbaar bij New York Pizza
NYP en Dunkin' gaan samenwerking aan.

De primeur stelt pizzaliefhebbers in staat om een zoete traktatie aan hun bestelling toe te voegen, zowel in een van de meer dan 200 vestigingen van New York Pizza als op de site van de pizzagigant.

Op het menu prijken de twee populairste smaken van Dunkin’: Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie. De eerste is overgoten met aardbeienglazuur en kleurrijke sprinkles, de tweede is gevuld met witte chocolade en heeft een topping van vanilleglazuur en Oreo-koekkruimels.

‘Uitermate populair’

‘Met deze samenwerking kunnen we onze klant een uniek product bieden’, zegt Joost Geurtsen, Marketing Director bij New York Pizza. ‘Dunkin’ groeit ontzettend hard en is uitermate populair bij onze klanten. In navolging op het succes van onze partnership met Ben & Jerry’s binden we met deze introductie weer een mooi merk aan New York Pizza. Zo kunnen we onze klanten nóg beter bedienen.’

 

Reageer op dit artikel