nieuws

Bakkertje Bol winnaar Franchise Starter Award 2019

Nieuws

Bakkertje Bol heeft de Franchise Starter Award 2019 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Nationale Franchise Congres in Amsterdam, dat georganiseerd werd door de Nationale Franchise Gids.

Bakkertje Bol winnaar Franchise Starter Award 2019

Terugkerend onderdeel van het congres is de Franchise Starter Award, een aanmoedigingsprijs voor de beste startende franchiseformule. Bakkertje Bol mocht met twee mede-finalisten strijden om de eer tijdens de spannende finale. Loes van de Looveren, eigenaar en oprichter van Bakkertje Bol, wist met haar pitch de jury te overtuigen dat Bakkertje Bol de terechte winnaar was.

‘Bakkertje Bol staat voor ambacht, kwaliteit, familie, gezelligheid, authenticiteit en liefde voor het bakkersvak’, vertelt Van de Looveren. ‘Daarin onderscheiden we ons. Dat zag de jury ook.’

Ambitie

Vooralsnog is Bakkertje Bol alleen in Brabant actief, maar de ambitie is om de komende jaren te groeien met winkels in de tien grote steden van Nederland. ‘Met deze mooie prijs op zak, komt die droom weer een stukje dichterbij’, aldus Van Looveren.

Reageer op dit artikel