nieuws

Lidl pronkt met goedkope krentenbollen

Nieuws 892

Lidl en Albert Heijn pronken met de uitkomst van prijspeilingen van de Consumentenbond. In een paginagrote advertentie legt Lidl de nadruk op onder meer krentenbollen, zalmfilet en Goudse kaas. Albert Heijn brengt de ontbijtcategorie – met volkorengraan – onder de aandacht.

Lidl pronkt met goedkope krentenbollen

De twee paginagrote advertenties van de supermarktketens stonden gisteren in het AD. Lidl brengt de prijspeiling van de Consumentenbond uit het septembernummer onder de aandacht, terwijl AH de peiling uit februari benadrukt.

Rozijnenkrentenbollen

Lidl brengt de rozijnenkrentenbollen prominent onder de aandacht. Een voordeelzak van 480 g gaat bij de discounter voor € 1,29 over de kassaband. Voor 8 bollen geldt: 6 + 2 gratis.

De goedkoopste

Dit doet Lidl in de campagne rond ‘De Consumentenbond: Lidl is écht de goedkoopste’. Hierin staan behalve aanbiedingen voor krentenbollen ook lage prijzen voor zalmfilet, koffiepads en plakken jonge Goudse kaas vermeld. Daarnaast wordt de lopende campagne waarbij gespaard kan worden voor Vitamini-stickers opnieuw onder de aandacht gebracht.

Volkoren graanontbijt

Albert Heijn brengt in de advertentie zijn zogenoemde Prijsfavorieten binnen de ontbijtcategorie onder de aandacht. De marktleider verkoopt een pak AH Volkoren graanontbijt van 500 gram voor € 1,12. Dit gebeurt met de kreet ‘Dat is een lekker begin van de dag’. Rechtsboven wordt de claim gemaakt: ‘Consumentenbond: Albert Heijn even goedkoop als discounters’. Daarbij wordt via een asterisk verwezen naar de test van de Consumentenbond uit februari 2019.

Lees ook: Prijzen in 17 jaar flink gestegen; voor brood geldt dat niet

 

 

 

Reageer op dit artikel