nieuws

Inschrijving BakkersVakWedstrijden geopend

Nieuws

De BakkersVakWedstrijden 2019 worden op woensdag 13 november gehouden in Drachten. De inschrijving voor de wedstrijden is inmiddels geopend.

Inschrijving BakkersVakWedstrijden geopend

Bakkers die hun vakkundige krachten willen meten met zichzelf en met collega’s kunnen zich tot 8 november online aanmelden via de website van BakkersVakWedstrijden. In het wedstrijdboekje staat alle belangrijke informatie voor deelnemers zoals de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product.

In het wedstrijdboekje staat op pagina 25 dat het sierstuk (thema Bruiloft) maximaal één meter breed, één meter lang en één meter hoog mag zijn. Bij nader inzien heeft het bestuur besloten dat het sierstuk hieraan niet hoeft te voldoen, dus alle afmetingen zijn toegestaan! De overige voorwaarden voor het sierstuk worden wel gehandhaafd.

Inleveren

Producten die ter keuring worden aangeboden moeten dinsdag 12 november ingeleverd worden bij het Fries Congrescentrum tussen 13.00 uur tot 17.00 uur. Degene die de producten aflevert, krijgt bij binnenkomst een envelop met wedstrijdnummers. Hij of zij dient zelf de producten uit te pakken en te voorzien van nummers. Alle producten worden dinsdagavond beoordeeld door ervaren juryleden.

De prijsuitreiking vindt op woensdag 13 november plaats. Vanaf 15.00 uur zijn de zalen in het Fries Congrescentrum aan de Oprijlaan 3 in Drachten geopend en kan iedereen de wedstrijdproducten en showtafels bekijken. De prijsuitreiking begint om 17.00 uur en is in handen van cabaretier, zanger en presentator Arno van der Heijden.

Reageer op dit artikel