nieuws

Bakker Goemans neemt winkels Ad Ketels over (video)

Nieuws 1064

Bakker Goemans neemt vijf winkels van Warme bakker Ad Ketels over. Het gaat om twee winkels in Haarlem-Noord en drie in IJmuiden.

Bakker Goemans neemt winkels Ad Ketels over (video)
Foto: Goemans

Dat meldt IJmond Nieuws. Per 1 september 2019 zijn de vijf nieuwe winkels onder de nieuwe naam geopend. Goemans Versbakkerij heeft nu in totaal 13 winkels.

Gezonde groei

Daniël Goemans maakte zojuist in een tv- interview op IJmond Nieuws de beweegredenen bekend. ‘Ad stopt ermee en wij zijn op zoek naar gezonde groei’, verklaart Goemans tegenover de regionale zender. In 2016 had de bakker ook al een winkel van Ketels overgenomen.

Recepten

De twee bakkers wisselden ook al wel recepten uit en staan op goede voet met elkaar. Ketels heeft bekende specialiteiten in het assortiment als Donker toscaans, Bossche bollen en het in de regio erg bekende Elfgranenbrood. Goemans Versbakkerij blijft deze artikelen ook verkopen. De bakker overweegt als gevolg van de overname de productiecapaciteit in Heemskerk uit te breiden. ‘Maar de focus ligt nu eerst op de groei en de nieuwe klanten die we krijgen’, vervolgt Goemans tegenover de zender.

Zie hier het interview op IJmond Nieuws:

Bron: IJmond Nieuws

Reageer op dit artikel