nieuws

NBC organiseert event over arbeidsveiligheid

Nieuws 478

NBC organiseert event over arbeidsveiligheid
Uit onderzoek blijkt dat er in vrijwel alle bakkersbedrijven sprake is van te hoge piekblootstellingen aan stof. Beeld: Veilig en Gezond

De NBC organiseert op dinsdag 1 oktober een event op het gebied van arbeidsveiligheid in samenwerking met TNO en EU-OSHA.

De dag staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van goede Arbozorg in de sector: denk aan ATEX handleiding, RI&E, Stofbeheersing.

Behoort Arbozorg tot uw verantwoordelijkheid of is dit een belangrijk punt binnen uw bedrijf, dan is dit een uitstekende manier om u breed te oriënteren op de ontwikkelingen.

Workshops en informatiemarkt

In een aantal workshops wordt dieper ingegaan op diverse onderwerpen. Deze kunnen niet alleen van belang zijn voor de industriële bedrijven, maar zeker ook voor het MKB. Op de informatiemarkt kan er kennis worden gemaakt met diverse onderwerpen; zoals de persoonlijke gezondheidscheck, vitaliteitsregeling bakkerijsector, nachtwerk en andere interessante onderwerpen.

Nadere details m.b.t. het programma volgen nog.

Wanneer

1 oktober 2019 van 13.00 tot 18.30 uur

Waar

NBC (Nederlands Bakkerij Centrum)
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen

Opgave

De capaciteit is beperkt. Geïnteresseerden kunnen zich alvast opgeven om zich van een plaats te verzekeren. Stuur dan een mail naar Tineke Rens (NBC) of Erna Bak (VBZ)

Meer lezen over dit onderwerp?

Dossier arbo

Reageer op dit artikel