nieuws

Gorthuis pakt open dag groots aan

Nieuws 1328

Gorthuis pakt open dag groots aan
Foto: Bakkerij Gorthuis

Gorthuis bakkerij en delicatessen opent op zaterdag 14 september haar deuren voor een open dag. Samen met tv-presentator Viktor Brand heeft het team van Gorthuis een leuk programma voorbereid.

Peter Gorthuis vertelt samen met Viktor Brand over het proces van brood maken en geven demonstraties. Bakker Rick geeft een demonstratie oliebollen bakken en krijgt hierbij hulp van Brand. De oliebollen zijn te proeven en te koop bij de kraam.

Kinderen worden niet vergeten

Bakker Pim gaat de kinderen vermaken met deeg en zal ze vooral zelf laten ‘spelen’ met dit deeg. Naast de verschillende demonstraties staat er een kraam met producten uit de producten en is er muziek op het terras voor de winkel.

Commissaris van de Koning

Om 12.30 uur maakt de commissaris van de Koning zijn opwachting bij de bakkerij. Hij krijgt een speciaal brood van bakkerij Gorthuis overhandigd.

Wie, wat, waar?

De open dag wordt gehouden op zaterdag 14 september aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp. Samen met SBS6 presentator Viktor Brand zet het team van Gorthuis de bakkerijdeuren open en bent u van 10.00 tot 14.30 uur welkom om een kijkje in de bakkerij te komen nemen.

Reageer op dit artikel