nieuws

Tv-kok Alain Caron aan de slag bij Hartog’s Volkoren

Nieuws 949

Het tv-programma Binnenste Buiten besteedt in de uitzending van donderdag 18 juli aandacht aan Hartog’s Volkoren. ‘Alain Caron komt leren hoe je echt volkoren bakt’, meldt de Amsterdamse bakkerij op Facebook.

Tv-kok Alain Caron aan de slag bij Hartog’s Volkoren
Hartog's Volkoren besteedt op Facebook aandacht aan de uitzending. Links: Fred Tiggelman, rechts Alain Caron.

De Franse tv-kok gaat aan de slag met volkorenbrood, het enige brood dat Hartog’s Volkoren aan de Wibautstraat bakt. Dagelijks levert de bakkerij aan zo’n tweeduizend klanten dit specialistische brood.

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op NPO 2 om 18.45 uur en op zondag met een uitzending om 19.15 uur.

Bezig met nieuwbouw en verhuizing

Het bedrijf van eigenaar Fred Tiggelman is overigens in transitie: momenteel worden de nieuwe maalderij en bakkerij aan de Wibautstraat ingericht en zijn onder meer de oude molensteen vanuit de voormalige bakkerij aan de Ruyschstraat overgebracht naar de Wibautstraat.

De klanten krijgen medio augustus een open en transparante bakkerij te zien. Het hele maal-, kneed- en bakproces is straks vanaf de straat te volgen.

Vandaag de #Hartog #molenstenen #verhuist van Ruyschstraat naar #Wibautstraat 77.

Geplaatst door Hartog's Volkoren op Woensdag 17 juli 2019

Reageer op dit artikel