nieuws

Bakkerij Paulissen opent nieuw concept in Maastricht

Nieuws 1193

Bakkerij Paulissen opent donderdag 1 augustus haar 8e filiaal. De nieuwe bakkerswinkel is gevestigd in stadsdeel Wyck, aan de Wycker Brugstraat 37a. Op deze locatie, waar de afgelopen jaren een Bakker Bart-vestiging stond, is na een ingrijpende verbouwing een geheel nieuw concept opgetuigd.

Bakkerij Paulissen opent nieuw concept in Maastricht
Paulissen opent 7e filiaal. Foto: Paulissen

Het nieuwe filiaal van Paulissen aan de Wycker Brugstraat is winkel met een open selfservice karakter, typische Maastrichtse specialiteiten en de gastvrijheid waar Bakkerij Paulissen om bekend staat. Naast het groot assortiment ambachtelijk brood, vlaai en gebak, zijn er ook belegde broodjes, hartige snacks en kun je er terecht voor een goede kop koffie.

Filiaal Wyck is 7 dagen per week van 8.00 tot 18.00 uur geopend.

Het nieuwe concept

Op de locatie in Wyck, waar al tientallen jaren een bakkerij gevestigd is, zijn de klassieke vitrines vervangen door losse presentatie meubels. Brood en broodjes worden in zelfbediening aangeboden. Op deze manier kunnen bezoekers meteen gaan winkelen: ze pakken een boodschappenmandje, nemen zelf de broden uit de schappen en kunnen zelf het brood met de broodsnijmachine op 3 verschillende diktes (laten) snijden.

Bedienen kan ook

Als bezoekers geholpen willen worden, kan dat uiteraard ook. Tevens biedt Bakkerij Paulissen typische Maastrichtse bakkersspecialiteiten aan in hiervoor nieuw ontworpen cadeauverpakkingen.

Over Bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen is een moderne Maastrichtse bakkerij waar brood en banket op een ambachtelijke wijze worden gebakken. Het familiebedrijf uit 1981 heeft momenteel 7 verkoopfilialen.

Daarnaast levert het bedrijf aan een groot aantal zakelijke klanten uit onder meer de supermarkt- en de horecabranche. Het bedrijf wordt geleid door de broers Luc en Tom Paulissen en heeft circa 100 medewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel