nieuws

Bakkerij Broekmans neemt aantal filialen van failliete Korsten over

Nieuws 2212

Bakkerij Broekmans neemt aantal filialen van failliete Korsten over
Foto: Website Bakkerij Broekmans

Bakkerij Broekmans uit Panningen neemt drie filialen van de failliete bakkerij Korsten uit Weert over. Dat heeft curator Peter Brouns vrijdag laten weten.

Bakkerij Broekmans neemt de hoofdlocatie op de Maaspoort over, de winkel op het Oranjeplein in de Weerter wijk Moesel en het filiaal in Nederweert, meldt 1Limburg. Broekmans neemt ook dertig van de negentig personeelsleden over.

Overname overige filialen nog in onderhandeling

In totaal had bakkerij Korsten acht filialen in Weert, Nederweert en in het Brabantse Budel-Schoot. Over de vijf overgebleven filialen, die Broekmans niet overneemt, is de curator nog in gesprek met verschillende gegadigden. Bakkerij Korsten is begin juli failliet verklaard. Hoeveel Broekmans betaalt voor de bakkerij en winkels wil de curator niet zeggen. ‘Dat is straks in het faillissementsverslag te lezen’, laat Brouns aan 1Limburg weten.

Broekmans

Bakkerij Broekmans heeft achttien filialen in Noord- en Midden-Limburg en in Noord-Brabant. Onder meer in Venlo, Roermond, Maasbree, Asten en Someren.

Reageer op dit artikel