nieuws

Albert Heijn stapt af van naam Bakery Café

Nieuws 734

Albert Heijn stapt af van de namen Bakery Café en Deli Kitchen voor zijn horeca-activiteiten in winkels. Deze worden naar Allerhande Keuken en Allerhande Café omgekat.

Albert Heijn stapt af van naam Bakery Café
AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

De Albert Heijn op het Gelderlandplein in Amsterdam had recent de primeur met de nieuwe naamstelling voor de horeca-activiteiten. Inmiddels is de aanpassing ook doorgevoerd bij het heropende filiaal aan de Lijnbaan in Rotterdam. In de komende maanden volgt de rest van de vestigingen met een Deli Kitchen en/of Bakery Café.

Alle horeca-activiteiten onder naam Allerhande

Met de naamsverandering brengt AH zijn horeca-activiteiten onder de gemeenschappelijke noemer Allerhande. Dat inspireert met zowel magazine als online volgens AH wekelijks 2,5 miljoen mensen om zelf te koken, samen te koken of voor hen te koken.

Een voorbeeld van dat laatste is bezorgdienst Allerhande Kookt. Woordvoerder Pauline van den Brandhof: ‘Om het voor onze klanten duidelijker te maken, hebben we besloten om de namen Deli Kitchen en het Bakery Café aan te passen in Allerhande Keuken en Allerhande Café.’

Uitrol blijft vooralsnog beperkt

De uitrol blijft vooralsnog beperkt. In totaal zijn er nu vijf AH-winkels met een Allerhande Café en zeven met een Allerhande Keuken. Daarnaast zijn er vier supermarkten van de marktleider waar beide modules actief zijn.

Bakery Café en maaltijdendienst Deli Kitchen werden in februari 2017 gelanceerd. Het Bakery Café is een plek bij de ingang van de Albert Heijn-winkel waar klanten voor of na het boodschappen doen een kop koffie en een broodje kunnen gebruiken.

Reageer op dit artikel