nieuws

Top-patissiers verzorgen gastlessen op Pastryschool040

Nieuws 457

Top-patissiers verzorgen gastlessen op Pastryschool040
Creatie van Marike van Beurden

International top-patissiers Marike van Beurden en Jordi Pluigvertcolomer komen naar Pastryschool040 om twee gastlessen te verzorgen.

Marike van Beurden geeft op 1 en 2 juli de training ‘plated dessert’. Hierbij gebruikt zij spannende combinaties met vernieuwende technieken en fusion smaken.

Marike van Beurden

Marike van Beurden

Van Beurden won de World Chocolate Masters Nederland en werd tweede in Parijs op de World Chocolate Masters. Ook won zij de Dutch Pasty Awards en nog meer internationale wedstrijden. Ze is onder andere chef patissier geweest in Hongkong Caprice***.

Innovatie technieken

Jordi Puigvertcolomer verzorgt op 9 en 10 september een gastles vol nieuwe innovatieve technieken. Die zowel voor de gastronomie als voor de patisserie bruikbaar zijn.

Jordi Puigvertcolomer

Jordi Puigvertcolomer

Puigvertcolomer is bekend van het Sosa en Michel Cluizel maar ook van het boek ‘Evolution’. Hij was chef patissier bij El cellar de can rocca*** en ook bij patisserie zaak Baixas lid van ‘Relais dessert’. In 2007 was hij finalist bij de wedstrijd ‘The best dessert of restaurant’.

Inschrijven

Inschrijven kan via mail: info@pastryschool040.

Reageer op dit artikel