nieuws

Kantoor en proefbakkerij Dawn Foods Benelux geopend

Nieuws

Kantoor en proefbakkerij Dawn Foods Benelux geopend

De officiële opening van het nieuwe kantoor en proefbakkerij van Dawn Foods Benelux vond op 13 juni plaats in Oosterhout. Samen met klanten en het personeel werd de opening gevierd.

Na het welkomstwoord van Janet Spiering (Cluster Director Benelux) en Steven Verweij (President Europe ad AMEAP) werd het pand officieel geopend met het doorknippen van het lint. Direct daarna gingen de schermen omhoog waardoor de nieuwe ‘inspiration studio’ getoond werd. De rondleiding door het hele pand eindigde in de open lunchruimte die voor de gelegenheid was ingericht als borrel ruimte.
Dawn Foods groeide letterlijk uit z’n jasje. Daarbij kwam dat het pand in Breda was verouderd en niet meer voldeed aan de eisen die tegenwoordig aan een werkplek worden gesteld. In de zomer van 2017 is besloten om op zoek te gaan naar een nieuw en groter kantoorpand.

De grootste uitdaging bij het vinden van een geschikt pand was de ruimte voor een proefbakkerij. Er zijn veel panden bezocht en bekeken en uiteindelijk werd een geschikte ruimte in Oosterhout gevonden. Na een flinke verbouwing is Dawn Foods trots op het nieuwe kantoor en de splinternieuwe ‘inspiration studio’.

Werken met plezier

De medewerkers van Dawn Foods hadden dan ook zeggenschap in het bepalen van de nieuwe inrichting. Uitgangspunt hierbij was het verhogen van het werkgeluk. Door het creëren van een kantoorplein met aparte vergaderzalen en focusruimtes is een open karakter ontstaan. In het midden van het kantoorplein is een ruimte om gezamenlijk te lunchen. Door gebruik van kleur, oranje uiteraard, en veel daglicht is het kantoor een plezierige werkplek geworden.

De werkplekken zijn ingericht met draadloze telefoon-headsets en elektrisch verstelbare hoog-laag bureaus. Zo probeert Dawn ook het welzijn van de medewerkers te waarborgen.

Inspiration studio

Met alle nieuwe apparatuur en technologieën zijn de applicatie specialisten enthousiast over hun nieuwe werkplek waar zij nieuwe recepten en producten bedenken en maken. Ook moet deze inspirerende ruimte het contact met de klanten verdiepen. Sinds de verhuizing in januari is er al veelvuldig samengewerkt met klanten en worden er regelmatig demonstraties en workshops georganiseerd.

Reageer op dit artikel