nieuws

Bake for Life houdt sponsorloop van Polder tot Afrika

Nieuws

Bake for Life en Nedflex organiseren zaterdagavond 22 juni de jaarlijkse Midzomer Sponsorloop. De opbrengsten van deze ‘Polder meets Afrika’ komen ten goede aan een beter leven voor gehandicapten in Oeganda.

Bake for Life houdt sponsorloop van Polder tot Afrika

Nedflex houdt de jaarlijkse Bake for Life midzomer Sponsorloop om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bakkerijen van Bake for Life in Afrika. Het doel is minimaal €35.000 bijeen te brengen.

Maroeska Metz

Maroeska Metz, bekend van Heel Holland Bakt 2019, geeft het startsein voor de Bake for Life Sponsorloop. Zij zal ook een van haar taarten verloten.

De loop vindt plaats bij het Nedflex hoofdkantoor aan de Schoffel 2 in De Goorn. De wandeltocht begint om 17 uur met een maaltijd. Om 18 uur start de eerste loopgroep. Rond 22 uur worden de laatste loper binnengehaald met muziek en een borrel.

Inschrijven kan via de site van Bake for Life.

Over Bake for Life

Bake for Life geeft kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk en opleiding te ontsnappen uit de armoede. Met de kennis van het bakkersvak krijgen zij een kans op een mooie(re) toekomst. De 20-jarige organisatie heeft inmiddels vijf bakkerijen opgericht, vier in Oeganda en een in Kenia.

In deze bakkerijen werken verschillende mensen. De een is gehandicapt of wees, de ander is alleenstaande moeder of heeft door omstandigheden op zeer jonge leeftijd school moeten verlaten. Voor ruim 140 werknemers en hun families heeft Bake for Life al het verschil gemaakt, met uitzicht op een betere toekomst, met ruimte voor dromen die uitkomen.

tekst loopt door na de video

Maroeska Metz geeft startsein Bake for Life Sponsorloop

Maroeska Metz geeft volgende week zaterdag het startsein voor de Bake for Life Sponsorloop en ze heeft nog een leuke (en lekkere) verrassing! Meelopen of sponsoren kan via www.bakeforlife.nl/sponsorloop-2019

Geplaatst door Nedflex op Donderdag 13 juni 2019

Over Nedflex

Nedflex is personeelspartner van diverse grote bedrijven. Haar missie ‘voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt’, sluit naadloos aan bij Bake for Life en daarom hebben zij zich als sponsor verbonden.

‘Bake for Life is een prachtig initiatief, dat wij van harte ondersteunen’, begint Renske Splinter, HR Manager van Nedflex. ‘Wij investeren graag in ontwikkeling en groei. Daarom zijn wij er trots op dat wij bij kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de Afrikaanse bakkerijen van Bake for Life. Twee van onze medewerkers hebben met eigen ogen in Afrika gezien hoe de oprichtster Marleen Pater met haar team al zo’n groot verschil heeft gemaakt.’

Reageer op dit artikel