nieuws

AB Mauri neemt het Italiaanse Italmill over

Nieuws 1303

AB Mauri heeft per 31 mei alle aandelen van de firma Italmill in het bezit. Hiermee is het Italiaanse bedrijf in bloem en halffabrikaten voor de bakkerijmarkt volledig in handen van AB Mauri gekomen.

AB Mauri neemt het Italiaanse Italmill over

De productielocatie en het productontwikkelingscentrum van Italmill zijn gevestigd in Cologne, in het noorden van Italië.

In meer dan 90 landen actief

AB Mauri, onderdeel van het Britse ABF (Associated British Foods plc), opereert wereldwijd in meer dan 90 landen. In Italië produceert en verkoopt AB Mauri gist en ingrediënten voor bakkerijen en pâtisserie.

‘Italmill vertegenwoordigt een Italiaanse excellentie in de bakkerijgrondstoffen markt. Deze acquisitie creëert dat Italmill de toonaangevende speler is in de bakkerij ingrediënten industrie in Italië. De combinatie van product portefeuilles, technologieën, expertise en de route naar de markten zal ons in staat stellen om de groei te bevorderen in Italie, Benelux en in de verschillende internationale markten’, zegt Marco Devenuto, AB Mauri EMEA Managing Director.

Reageer op dit artikel