nieuws

Nog aantal kaarten te koop voor Bake Out 2019

Nieuws 843

Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) en de NBOV organiseren zaterdag 25 mei 2019 de eerste editie van Bake Out. Het bedrijfsuitje is exclusief voor medewerkers en ondernemers in de ambachtelijke bakkerijbranche. De laatste kaarten zijn nog te koop.

Nog aantal kaarten te koop voor Bake Out 2019
SAB en NBOV organiseren Bake Out 2019.

Bake Out 2019 is volgens Martijn Verkerk van de NBOV een avond vol verrassingen, workshops, boeiende sprekers en een groot feest als
afsluiting. Bake Out is daarmee hét bedrijfsuitje in de ambachtelijke bakkerijbranche. De avond bijwonen kost 15 euro per persoon.

Perfecte social-mediafoto

De inloop is tussen 18.30 en 20.30 uur. Bezoekers worden op ludieke wijze ontvangen waarna er een walking dinner klaar staat. Daarnaast zijn er diverse workshops en activiteiten. De nieuwste Meesters Boulanger en Patissier verzorgen demonstraties, je kunt leren de perfecte foto’s voor je social-mediakanalen te maken en proeven wat er mogelijk is met oud brood.

Sprekers en live band

Vanaf 20.30 uur laten diverse sprekers volgens Verkerk iedereen op het puntje van de stoel zitten. ‘Shopology laat zien hoe je van iedere klant een fan maakt. De Speld LIVE speelt met een lach in op brancheactualiteiten.’

Jelle Drijver belicht wat social media voor een onderneming betekent. ‘Maar er is nog meer’, aldus Verkerk, ‘maar dat maken we binnenkort bekend.’

Wat hij al wel verklapt is dat vanaf 22.00 uur de voetjes van de vloer kunnen en dat er een spetterende liveband optreedt.

Kaarten bestellen

De kaarten zijn te bestellen op www.bakeout.nl. Bake Out is een gezamenlijk event van NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Reageer op dit artikel