nieuws

Vooruit met de Bakker organiseert inspiratiedag

Nieuws 331

Hoe zet ik succesvol een webshop in? En, hoe borg ik mijn kwaliteit om aan de top te komen, en te blijven? Dat zijn de twee onderwerpen die centraal staan in het middaggedeelte van de inspiratiedag op maandag 20 mei die georganiseerd wordt door Vooruit met de Bakker (een initiatief van Bakeplus, BakkerijSupport en BakkerijMonitor).

Vooruit met de Bakker organiseert inspiratiedag

De inspiratiedag start met een bezoek aan de bakkerij en winkel van Bas Gommans. De winkel in het overdekte winkelcentrum van Sevenum werd een jaar geleden geheel verbouwd. Bas Gommans heeft succes geboekt op het gebied van kwaliteitsbeheersing. Hij is al jarenlang top-5 bakker binnen het Echte Bakkersgilde en werd in 2018 beste Echte Bakker van Nederland. Om dit te bereiken werd 15 jaar geleden een kwaliteitstraject ingezet. Daarnaast heeft Gommans al jarenlang een succesvolle webshop. Zijn succesverhalen vormen de basis voor het middagprogramma.

Inspiratiebezoek

Tijdens het Vooruit met de Bakker inspiratiebezoek zijn we met een groep van maximaal 25 deelnemers op bezoek bij een collega in het land. Het programma zal worden afgestemd op de sterke en onderscheidende kenmerken van het gastbedrijf. Aanmelden voor de inspiratiedag op 20 mei kan via de website van Vooruit met de Bakker.

Reageer op dit artikel