nieuws

Toon Merks van Bakeplus kondigt pensioen aan

Nieuws

Commercieel directeur Toon Merks heeft na een dienstverband bij Bakeplus van meer dan 22 jaar besloten om per 4 mei 2019 met pensioen te gaan.

Toon Merks van Bakeplus kondigt pensioen aan
Toon Merks verlaat Bakeplus en gaat met pensioen.

Ruim twee decennia geleden is Merks in dienst getreden bij de familie Sars. Met veel passie en toewijding heeft hij zich ingezet voor het huidige Bakeplus en haar (naam)voorgangers Brobanka, JH Sars Waalwijk en Grobak. Nu, 22 jaar later, staat er in de persoon van Bob opnieuw een Sars aan het roer bij Bakeplus.

‘Afscheid nemen is emotioneel’

‘Afscheid nemen van Bakeplus is emotioneel, maar vol vertrouwen zie ik de toekomst van het bedrijf tegemoet. Ik neem afscheid van Bakeplus, maar zal het bedrijf en alle ontwikkelingen in de markt met oprechte betrokkenheid blijven volgen. Bedankt voor de warme samenwerking de afgelopen jaren en heel veel succes gewenst in de toekomst’, aldus Merks.

De directie van Bakeplus bestaat, na het vertrek van Merks volgende maand, uit Bob Sars  (algemeen directeur) en  René Steuns (financieel directeur). De werkzaamheden van Merks worden onderverdeeld binnen de organisatie, onder andere bij commercieel manager Maurice Burger.

Reageer op dit artikel