nieuws

NBOV opent vernieuwd pand officieel

Nieuws 946

Het vernieuwde kantoorpand van de NBOV is dinsdag 9 april officieel geopend. NBOV-directeur Marie-Hélène Zengerink en NBOV-voorzitter Jos den Otter verrichtten de openingshandeling door samen een groot brood door te snijden dat Hans Som speciaal voor deze gelegenheid had gebakken.

NBOV opent vernieuwd pand officieel
Directeur Marie-Hélène Zengerink heft samen met voorzitter Jos den Otter het glas.

Na de officiële handeling kon iedereen de nieuwe kantoren bekijken. De benedenetage van het NBOV-gebouw is de afgelopen maanden vernieuwd: door een aantal muren weg te halen zijn ruime werkplekken gemaakt, die vanwege de in hoogte verstelbare bureaus flexibel gebruikt kunnen worden. Ook is er een open café-achtige ruimte gecreëerd die dient als overlegplek, en om te lunchen en te brainstormen.

Aan de buitenkant zie je het niet, maar intern is alles veranderd. Dat geldt ook voor NBOV zelf.

‘Eigenlijk staat het vernieuwde pand symbool voor de veranderingen bij de organisatie’, zegt voorzitter Jos den Otter. ‘Aan de buitenkant zie je het niet, maar intern is er veel gewijzigd.’

Goudse lekkernijen

Tijdens het openingsfeest konden de gasten onder andere genieten van Goudse lekkernijen: vers gemaakte siroopwafels van Kamphuisen Siroopwafels en de bereklauwen van Banketbakkerij Van Dijk. Het walking dinner werd afgesloten met een uitgebreide selectie van heerlijke patisserie, speciaal gemaakt door het Patisserie Team.

NBOV-bestuur gekozen

Eerder die middag vond ook de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NBOV plaats. Tijdens die bijeenkomst is afscheid genomen van de bestuursleden Mariëlle van Heeswijk, Ale Kor Riedstra en Angeline van Asperen. Mariëlle van Heeswijk ontving de gouden NBOV-broche als dank voor haar werkzaamheden gedurende de negen jaar dat zij lid was van het NBOV-bestuur.

Het NBOV-bestuur bestaat op dit moment uit:

  • Jos den Otter (voorzitter) – voorheen Patisserie Den Otter, Vught
  • Peter van der Wal (penningmeester) – Bakkerij Van der Wal Jolink, Apeldoorn
  • Loes Baas (lid) – Baas Brood- en Banketbakkerij, Hoogwoud
  • Daniëlle Uljee (lid) – Meesterbakker Uljee, Rotterdam

Foto's

Reageer op dit artikel