nieuws

Inschrijving Gouden Gard 2019 geopend

Nieuws 471

De nieuwe editie van de Gouden Gard vindt dinsdag 8 oktober plaats. Talentvolle patissiers kunnen zich vanaf nu tot 1 juli inschrijven voor de wedstrijden om de Talentenprijs en de Gouden Gard. Net als de afgelopen edities zal het Miele Experience Center in Vianen het decor zijn van beide wedstrijden.

Inschrijving Gouden Gard 2019 geopend
Blijdschap bij Lisanne Star na het winnen van de Talentenprijs in 2018. Wie volgt haar op?

Talentenprijs deelnemers (niveau 2) leveren twee dessertaartjes in waarbij het thema ‘Comic and Cartoons’ centraal staat. Deelnemers aan de Gouden Gard (niveau 3, 4 of net afgestudeerd) maken volgens een eigen thema een showtafel. Hierbij moeten de verplichte onderdelen showstuk, twee dezelfde desserttaarten, twee soorten friandises, twee soorten bonbons en gebakjes. Meer informatie over beide wedstrijden is te vinden op goudengard.nl.

Inschrijven

Kandidaten die zich willen meten met leeftijdsgenoten kunnen zich inschrijven via www.goudengard.nl. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2019.

Reageer op dit artikel