nieuws

Cursussen Food & Business Marketing en Levensmiddelenmicrobiologie bij HAS

Nieuws

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start dinsdag 3 september 2019 met een cursus Levensmiddelenmicrobiologie. Op donderdag 5 september start de cursus Food & Business Marketing.

Cursussen Food & Business Marketing en Levensmiddelenmicrobiologie bij HAS
Archief Bakkerswereld

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: bad-guys en good-guys. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je hoe producten kwetsbaar zijn voor bepaalde micro-organismen, hoe je microbiologische kwaliteitscontroles uitvoert en hoe je het kiemgetal kunt vaststellen.

De cursus bestaat uit 8 cursusavonden en drie practica.

Cursus Food & Business Marketing

Hoe maak je van een nieuw voedingsmiddel een sterk merk? Hoe ontwikkel je een missie, visie en strategie? Wat voor eisen stelt dat aan de inkoop en verkoop? De cursus Food & Business Marketing biedt een stoomcursus marketing in de voedingsmiddelenindustrie. Aan de hand van voorbeelden binnen de Food-business, krijg je een grondige basis over met name inkoop, verkoop en strategische marketing. Hands-on en praktijkgericht.

Onderwerpen bij deze cursus: Marketing, consumentengedrag herkennen, marktonderzoek, ontwikkelen van strategische visie voor voedingsproducten en e-business.

De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.

Reageer op dit artikel