nieuws

Polak maakt minder suikerrijke speculaas mogelijk

Nieuws 691

Kruidenspecialist J.S. Polak maakt het mogelijk speculaas te maken waar 30 procent minder suiker wordt toegepast. Dankzij Speculaaskruiden Extra komt de echte smaak van speculaas goed naar voren, aldus de leverancier op Bakkersvak 2019.

Polak maakt minder suikerrijke speculaas mogelijk
De firma Polak heeft de stand met oude vertrouwde ingrediënten eigentijds ingericht.

Speculaaskruiden Extra van Polak compenseert het smaakverlies door een lager suikergebruik, een trend die zijn opgang maakt onder consumenten. Dankzij toepassing van chichorei en gemalen citrusschil is het mogelijk zeer smakelijke speculaas te bakken, die inderdaad minder zoet is en fris van smaak.

Beste van de natuur

‘Na uitgebreid testen hebben we de formule gevonden voor een speculaaskruidenmelange die het smaakverlies door suikerreductie kan compenseren. Een uitgebalanceerde samenstelling van vezels met een vleugje citrus. Het beste wat de natuur te bieden heeft’, aldus Polak.

Reageer op dit artikel