nieuws

Genootschap voor het eerst op Bakkersvak

Nieuws 962

Het Genootschap voor de Bakkerij is dit jaar voor het eerst aanwezig op de vakbeurs Bakkersvak. De organisatie wil zichzelf moderniseren en als netwerk uitbreiden. De beurs waar heel bakkend Nederland samenkomt, acht de vereniging daarvoor geschikt.

Genootschap voor het eerst op Bakkersvak

Het genootschap bestaat al tachtig jaar en heeft in als die jaren niet op een vakbeurs gestaan. ‘Om het bestaansrecht van het Genootschap voor de Bakkerij ook in de toekomst te waarborgen, willen wij graag meer leden en meer naamsbekendheid. Daarom staan wij als Genootschap dit jaar voor het eerst met een eigen stand op de aankomende editie van Bakkersvak’, laat voorzitter Geale de Haan weten.

De vereniging is te vinden in stand D106.

Op  naar de honderd

‘Op naar de honderd!’, de ambitie die het bestuur van het genootschap heeft uitgesproken, geldt behalve de telgang ook naar het aantal leden dat de vereniging graag met elkaar wil laten netwerken. ‘Op naar het honderdjarig bestaan én op naar de honderd leden’, zegt De Haan.

De stand

De stand van vijf bij vijf meter op de beurs in Gorinchem wordt dagelijks bemenst door bakkerijondernemers.

Guilty Pleasures

Bakkersvak 2019 duurt van zondag 10 tot en met dinsdag 12 maart 2019. Vakgenoten komen gedurende deze eerste driedaagse bijeen in het beursgebouw van Easyfairs in Gorinchem. Centraal thema is Guilty Pleasures.

Na zeven succesvolle edities van de Bakkersvak heeft organisator Easyfairs dit jaar een uitgebreider programma opgezet in samenwerking met haar partners, afgestemd op de wensen van de bezoeker. Er zijn meer workshops, demo’s en lezingen dan ooit op Nederlands belangrijkste evenement voor de bakkerij- en ijssector. Er is een Belevenisplein, een Open Bakkerij, een Grondstoffentheater, Café Onderneem, een Inspiratorium en een IJsplein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel