nieuws

Deelnemers Leerbedrijf van het Jaar 2019 gezocht

Nieuws 409

De organisatie achter de verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider van het jaar is op zoek naar deelnemers. Aanmelden kan tot en met 30 april.

Deelnemers Leerbedrijf van het Jaar 2019 gezocht

Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden tijdens een bijzonder gala in november gehuldigd en staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland.

 

Voordragen kan tot en met 30 april

Tot en met 30 april 2019 kan iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen. Alle voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

Leerbedrijven zijn erg belangrijk

Met de jaarlijkse verkiezingen voor beste leerbedrijf en beste praktijkopleider benadrukken en waarderen het ministerie van OCW en SBB de belangrijke rol die de meer dan 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders spelen in het opleiden van mbo-studenten. De verkiezing beste leerbedrijf werd in 1996 voor het eerst georganiseerd. De prijs beste praktijkopleider wordt sinds 2009 uitgereikt.

Meer informatie is te vinden op de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Reageer op dit artikel