nieuws

Cor van Dorp overleden

Nieuws 1368

Cor van Dorp overleden

Cor van Dorp is op vrijdag 15 maart, na een ziekbed van drie jaar, op 64-jarige leeftijd overleden. Van Dorp was ruim 33 jaar in dienst bij Vandemoortele als sales representive bakery in verschillende regio’s in Nederland, waarvan de laatste twintig jaar in het midden en oosten van het land.

‘Cor werd gewaardeerd en was geliefd, hij stond altijd klaar voor zijn klanten en collega’s. Cor was ontzettend betrokken, enthousiast, sociaal en mensgericht. Met diezelfde inzet en betrokkenheid heeft Cor tot het laatst zijn verantwoordelijkheid binnen zijn functie en rayon willen uitoefenen, medio september 2018 kwam hier reeds een einde aan’, zegt Sascha van Duin, sales manager bakery, namens Vandemoortele.

‘We bedanken Cor voor alles wat hij voor ons, en onze organisatie en klanten betekend heeft. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Toos, zijn kinderen en kleinkinderen, familie, vrienden, onze collega’s en bekenden.’

Reageer op dit artikel