nieuws

Tour de Bakker 2019 op 10 september

Nieuws 746

De datum voor Tour de Bakker 2019 is bekend. Bakkers en bakkerij-genoten die per fiets willen netwerken en tegelijkertijd een goed doel willen ondersteunen, kunnen 10 september 2019 in de agenda zetten.

Tour de Bakker 2019 op 10 september
Tour de Bakker 2018 is een mooi, gevarieerd evenement geworden. Foto's: Harry van den Besselaar

Tour de Bakker is uitgegroeid tot veel meer dan een fietsevenement alleen. Wandelen, fietsen, genieten, gezellig kletsen en eten met collega-bakkers en branchegenoten; het staat allemaal op het programma.

Baketainer

Baketainer. Foto: the Breadhouse

Door mee te doen aan dit evenement werken de deelnemers tegelijkertijd mee aan het bouwen van bakkerijen in gebieden met veel armoede, zodat brood voor iedereen beschikbaar is. Dat gebeurt met inzet van de Baketainer.

Liefhebbers verzamelen zich op 10 september 2019 om 14.00 uur in Giersbergen, tussen Waalwijk en ’s-Hertogenbosch.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.tourdebakker.nl

 

Reageer op dit artikel