nieuws

Schoolontbijt voor bakkers op Bakkersvak

Nieuws 446

Het Nationaal Schoolontbijt nodigt bakkers maandag 11 maart uit om op de Bakkersvak aan de ontbijttafel te komen zitten. Dat gebeurt bij het NBC in stand F135.

Schoolontbijt voor bakkers op Bakkersvak
Beeld © JoniIsraeli.com

‘Dit keer geen ontbijt voor kinderen, maar voor alle bakkers die al jarenlang het Schoolontbijt mogelijk maken’, meldt het NBC. Tijdens het ontbijt op Bakkersvak 2019 horen bakkerij-ondernemers wat de plannen zijn voor het Schoolontbijt, het grote ontbijtfeest dat plaatsvindt van 4 tot en met 8 november voor alle basisschoolkinderen in Nederland. Het bakkersontbijt is de aftrap van de inschrijving voor het Nationaal Schoolontbijt.

Aanmelden kan hier.

Na het ontbijt kunnen de deelnemers direct de beursvloer van Bakkersvak op.

De markt verandert

Het NBC neemt de ondernemers op 10, 11 en 12 maart op Bakkersvak daarnaast mee in de trends en ontwikkelingen die het expertisecentrum waarneemt in de sector. Bezoekers krijgen praktische tips hoe in te spelen op deze veranderende wereld en vernemen welke kansen er liggen. ‘De markt verandert en jij?’ Het NBC kijkt vooruit naar het jaar 2025.

Reageer op dit artikel