nieuws

SAB en NBOV organiseren bedrijfsuitje Bake Out

Nieuws 1033

Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) en de NBOV organiseren op zaterdag 25 mei 2019 de eerste editie van Bake Out. Het bedrijfsuitje is exclusief voor medewerkers en ondernemers in de ambachtelijke bakkerijbranche. Tijdens een avondvullend programma zijn er sprekers die je anders laten kijken, workshops die je aan het denken zetten en nog veel meer verrassingen. Alle ingrediënten dus voor een geslaagde avond uit met je collega’s.

SAB en NBOV organiseren bedrijfsuitje Bake Out

Dit unieke event vindt plaats op een authentieke locatie in het midden van het land. Op bakeout.nl wordt er alvast een voorproefje gegeven van deze locatie. Begin maart wordt het volledige programma bekend gemaakt.

tekst gaat verder onder de video…

Kaartverkoop

Save the date: 25 mei 2019! Bake Out duurt van 18.30 uur tot 0.00 uur. Entreekaarten kunnen nu vast worden besteld en kosten € 15 per persoon exclusief btw. De kaarten zijn tot 1 mei aanstaande te bestellen op www.bakeout.nl. Bake Out is een gezamenlijk event van NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Reageer op dit artikel