nieuws

Groene Poorte organiseert masterclass Ambachtelijke broodtrends

Nieuws 253

VABA St-Aubertuscentrum, De Groene Poorte in Brugge(B), houdt 26 februari een masterclass ‘Ambachtelijke broodtrends’ met vakdocent en Geert Jonckheere

Groene Poorte organiseert masterclass Ambachtelijke broodtrends
Geert Jonckheere Foto: Vaba

Geert Jonckheere creëert autenthieke desembroden met veel smaak. Hij tovert met basisgrondstoffen prachtige creaties die mooi, creatief en verrassend zijn van smaak. ‘Laat je betoveren en ga mee terug in de wereld van desem en nieuwe graansoorten’, aldus organisator Vaba/Ter Groene Poorte.

Docent en adviseur

Jonckheere heeft een sterke reputatie als broodbakker. Hij is naast docent ook adviseur bij Dossche Meneba Taelman:

  • Ervaren leraar/technisch adviseur aan Ter Groene Poorte sinds 1995
  • Gastdocent aan Syntra
  • Adviseur bij Dossche Meneba Taelman
  • Auteur ‘Basic hartig gebak’ uitgeverij Lannoo (winnaar cultuurprijs te Bredene)
  • Mede auteur IPV handboek bakkerijopleiding (gerezen bladerdeeg)
  • Lid Richemont Club Belguim
  • Wereldkampioenschap Coupe Lesffre en Mondial du Pain (telkens vierde plaats )

Unieke demo

De unieke demo vindt plaats in Bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge (Auditorium – ingang Drieberoepengebouw)

Prijs

€ 65,00 of € 90,00 (inclusief lunch), bij beide is de syllabus met recepten inbegrepen.

Programma

– 09.30 u. ontvangst + demonstratie deel 1

– 12.30 u. pauze/middagmaal

– 13.30 u. ontvangst + demonstratie deel 2

– 16.30 u. einde

Info en inschrijven

Inlichtingen: Hans D’heer, T: 0499 33 93 33

E: hans.dheer@tergroenepoorte.be

Inschrijving gaat door het gewenste bedrag over te maken op:

BE13 7380 3304 9639

Onder vermelding van: ‘Demo VABA 26 februari 2019’

Reageer op dit artikel