nieuws

Activiteiten Benier Nederland en DrieM geïntegreerd

Nieuws

De Kaak Group heeft per 1 januari in overleg met de directie van Benier en DrieM besloten om deze twee bedrijven te integreren in Benier Nederland. Dit maakt Benier de eerste en enige leverancier die zowel klassieke deegopmaak- als sheetingsystemen produceert en levert.

Activiteiten Benier Nederland en DrieM geïntegreerd
Het kantoor van Benier Nederland in Nieuwkuijk. Foto: Benier Nederland

‘Wij geloven dat we met de gecombineerde krachten van de merken DrieM en Benier betere en bovendien beter passende oplossingen kunnen bieden voor alle bakkerijen in de wereld die deegopmaakmachines en systemen nodig hebben’, licht een woordvoerder namens Benier Nederland het besluit tot de integratie van de bedrijfsactiviteiten van Benier en DrieM toe in een persbericht.

Innovaties en concepten

Benier Nederland presenteerde afgelopen jaar tijdens de IBA al het nieuwste baguette-opmaakprincipe met een filmeenheid voor het merk DrieM. ‘Maar we hebben echter nog veel meer innovaties en concepten die voor alle bakkerijen wereldwijd interessant zullen zijn’, aldus Benier. ‘Van kleine stand-alone deegopmaakmachines tot hoge capaciteit, sterk gehydrateerde sheeting lijnen, met een succesvol hydratatieniveau van meer dan 90 procent.’

Benieuwd naar het systeem dat Benier Nederland aanraadt voor uw deeg? Kijk op de website van Benier Nederland.

Foto's

Reageer op dit artikel