nieuws

Sigep Rimini al 40 jaar trending

Nieuws 553

De veertigste Sigep vindt nog tot en met woensdag 23 januari plaats in het Italiaanse Rimini. Baktechnisch adviseur en BoulangerieTeamlid Michel Schröder bezocht de beurs en maakte onderstaand fotoverslag.

Sigep Rimini al 40 jaar trending
Foto’s: Michel Schröder

Sigep is al jaren het grootste ijs-evenement ter wereld, maar wordt ook op het gebied van patisserie, brood, banket, chocolade en koffie steeds interessanter. De beurs in Expocentrum Rimini Fiera beslaat een oppervlakte van 129.000 vierkante meter, met 1250 exposanten die een wereldwijd toneel laten zien van apparatuur, winkeluitrusting, technologie, grondstoffen, ingrediënten en producten. Glutenvrij, veganistisch, en gezondheid zijn er net als vorig jaar trending.

 

 

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel