nieuws

Lovechock introduceert zelfzorglijn op Bio-beurs

Nieuws 202

Lovechock uit Amsterdam heeft op de Bio-beurs in Zwolle een nieuwe selfcare-line geïntroduceerd, met twee innovaties. Het gaat om een biologische CBD chocolade en een tumeric tulsi reep met Kurkuma.

Lovechock introduceert zelfzorglijn op Bio-beurs

De beide repen van Lovechock zijn gemaakt van de aromatische Arriba Nacional-cacaobonen uit Ecuador, rauw, veganistisch, zonder geraffineerde suikers. Ze zijn vrij van palmolie, gluten, soja en lactose en natuurlijk plasticvrij verpakt in een 100 procent composteerbare verpakking.

Reep met hennep-olie

De CBD-variant is een mini-tablet met hennepolie en ten minste 75 procent cacao.

De Kurkuma Tulsi is gemaakt van rauwe cacao, gecombineerd met wat Lovechock de moeder van alle kruiden noemt: Tulsi. Dit is in de Indiase Ayurvedische geneeskunde al meer dan 5.000 jaar het ‘heilige basilicum’ en wordt eveneens als superfood beschouwd.

Nuttige planten combineren met rauwe cacao

Het bedrijf uit Amsterdam schaart deze producten onder het zelfzorg-assortiment. ‘We zoen een grote vraag naar dit type producten. De voordelen van nuttige planten in combinatie met de kracht van rauwe cacao, raakt de zenuw van de tijd’, aldus chief-happiness-director Franziska Rosario. Op de Bio-beurs in Zwolle konden de bezoekers de varianten proeven.

Reageer op dit artikel