nieuws

Bakkerij Support lanceert BakkersTV.nl

Nieuws 395

Bakkerij Support komt met een oplossing voor tv-schermen die op zwart staan in bakkerswinkels: BakkersTV.nl. Het is een op maat gesneden systeem, waar de bakker een abonnement op kan nemen.

Bakkerij Support lanceert BakkersTV.nl

Het idee voor BakkersTV.nl is geboren toen Joep Gommans van Bakkerij Support de vraag van een bakker kreeg of hij een oplossing had voor de tv-schermen die werkeloos in de winkels van de  bakker stonden.

Onderhoud is te veel werk

Gommans: ‘Ik ken veel bakkerswinkels waar in het verleden ooit een scherm is neergehangen, dat inmiddels op zwart staat. De reden is waarschijnlijk dat het te veel werk is om het systeem te onderhouden of dat de kosten te hoog waren. Toen ik de vraag kreeg om een oplossing te bedenken, werd ik direct getriggerd. Veel bestaande narrowcasting-systemen stellen specifieke eisen aan de hardware waardoor vaak nieuwe investeringen vereist zijn. Daarnaast lopen de maandelijkse kosten voor het gebruik van een dergelijk systeem al snel op wanneer het draait op meerdere schermen en vestigingen.’

Bekijk de demo

BakkersTV.nl

Het systeem dat Bakkerij Support in eigen beheer heeft gebouwd is laagdrempelig, simpel en betaalbaar. Een bakker betaalt eenmalig een bedrag van €295 en krijgt een op maat ingericht systeem dat slides kan draaien met foto, video, YouTube, websitekoppelingen en teksten.

De basisinrichting bevat slides met de eigen huisstijl, foto’s en aanbiedingen. Het systeem is volledig webbased, wat betekent dat elk scherm, dat op het internet is aangesloten, BakkersTV.nl kan draaien. Voor een vast bedrag van €20 per maand mag een bakker zoveel schermen, vestigingen en slides aanmaken als hij wil.

Hardware beter lokaal regelen

Joep Gommans

Joep Gommans van Bakkerij Support.

Bakkerij Support levert bewust geen hardware. Vaak is die al aanwezig. Gommans: ‘Omdat het systeem alleen een website moet kunnen tonen, is een (oude) eenvoudige PC met scherm, een smart-tv of een reguliere tv met mediabox voldoende om het te kunnen laten draaien.’

Mocht een ondernemer hulp willen met de hardware dan is een lokaal installatiebedrijf vaak handiger, weet Gommans. ‘Die zit dichtbij en kan ook in het geval van een storing sneller en goedkoper optreden.’

 

Reageer op dit artikel