nieuws

Bakkerij Lamers verhuist na 44 jaar

Nieuws

Bakkerij Lamers in Oss gaat na 44 jaar tijd verhuizen van locatie. De bakkerij maakt hiermee plaats voor buurman Aldi die graag wil groeien.

Bakkerij Lamers verhuist na 44 jaar

‘Aldi wil al een hele tijd ons winkelpand kopen’, zegt Lizzy Lamers namens de bakkersfamilie tegen het Brabants Dagblad. ‘Daar wilden we best aan meewerken, als we tenminste een goede andere plek in de buurt konden vinden. Dat is nu gelukt.’

Vlakbij speciaalzaken

De bakkerij vertrekt uit winkelcentrum Heihoek in Oss, steekt de Schaepmanlaan over en strijkt neer in winkelcentrum Ruwert. In dit winkelcentrum zitten ook een Albert Heijn, slagerij, wijnhandel en groenteboer. ‘Wij zitten toch in het wat hogere segment’, gaat Lamers verder. ‘Daarom denk ik dat we goed tussen die andere speciaalzaken passen. Maar het belangrijkste is dat er voor klanten weinig verandert. We blijven gewoon in dezelfde wijk zitten. En veel klanten deden toch al in de Ruwert boodschappen, voor hen wordt het alleen maar makkelijker.’

Reageer op dit artikel