nieuws

Baker’s Dough introduceert Mini Cups cakebeslag in twee smaken

Nieuws

Baker’s Dough, Holland’s First Cookie Dough Bar, introduceert Mini Cups met ready-to-eat 100 procent cakebeslag, direct eetbaar vanuit de vriezer. Het product is verkrijgbaar in twee smaken.

Baker’s Dough introduceert Mini Cups cakebeslag in twee smaken
Baker's Dough Mini Cup Pecan-Dark Chocolate-Salted Caramel Cake Batter. Foto: Baker's Dough

In 2017 opende Holland’s First Cookie Dough Bar Baker’s Dough haar deuren. Vanuit heinde en ver stonden mensen in Rotterdam in de rij om te genieten van dit overheerlijke koekjesdeeg. Om niet alleen Rotterdammers, maar heel Nederland te laten genieten van Baker’s Dough, werd in de zomer van 2018 Baker’s Dough Pastries opgericht.

Zakelijke markt

Waar Baker’s Dough zich op de particuliere markt richt, focust Baker’s Dough Pastries zich juist op de zakelijke markt. Inmiddels wordt het deeg daarom niet alleen in de shop in Rotterdam verkocht. Maar ook in 2,5-literbakken via de meeste horecagroothandels, zodat ieder horecasegment het Original Dough en Cake Batter kan verwerken tot een heerlijk dessert.

Nieuw product

‘Maar dat is nog niet alles, Baker’s Dough Pastries komt namelijk met nóg een nieuw product’, aldus het bedrijf. ‘Hoe heerlijk zou het namelijk zijn als iedereen voortaan thuis, in de auto, in de bioscoop of waar dan ook van Baker’s Dough kan genieten?’ Daarom stond de onderneming de tweede week van januari op de Horecava om haar allernieuwste product te lanceren: de Baker’s Dough Mini Cup.

Innovation Gallery

Op de Horecava stond Baker’s Dough niet alleen met een stand bij het Mediacafé in het InnovatieLAB gedeelte, ook was het edrijf met een stand aanwezig in het Bidfood-gedeelte én wist het met de Mini Cup een plekje te veroveren in de Innovation Gallery.

‘Goddelijke traktatie’

Baker’s Dough is Holland’s First Cookie Dough Bar, waar de gast van 100% safe-to-eat koekjesdeeg kan genieten. Baker’s Dough Pastries: ‘Denk terug aan het fijne gevoel van vroeger, dat je koekjes bakte met je oma of moeder en je stiekem je vinger dipte in de beslagkom. Maar als het beslag het lekkerste van de cake is, waarom dan niet vaker direct en zonder zorgen van deze ‘goddelijke traktatie’ genieten?’

Ready-to-eat

De Mini Cup is een ready-to-eat cup met 100 procent cakebeslag, direct eetbaar vanuit de vriezer. Het is een kwestie van de cup uit de vriezer halen, de deksel ervan af en de consument kan direct gaan genieten. ‘De inhoud van de cup is niet alleen lekker, maar de cup zelf ziet er ook nog eens fantastisch uit’, stelt de producent. ‘Direct uit de vriezer, dus het is ijs?
Nee, dat is het niet. Het cakebeslag is zó ontwikkeld, dat het vanuit de vriezer direct te consumeren is. Geen afval dus als ondernemer!’

Groothandel

Op dit moment is de Mini Cup te verkrijgen in twee smaken: Original Cake Batter en Pecan-Dark Chocolate-Salted Caramel. ‘De Mini Cup is nieuwer dan nieuw en daarom op dit moment enkel nog voor het volledige horeca- en retailsegment te verkrijgen bij Sligro NL, Bidfood NL en De Kweker. De prijzen zijn via de eigen groothandel op te vragen’, aldus Baker’s Dough Pastries. ‘Staat jouw groothandel er niet bij? Geen probleem. Geef aan jouw accountmanager aan dat je dit wilt bestellen, zodat Baker’s Dough Pastries het artikel ook bij jouw groothandel verkrijgbaar kan maken.’

Meer over Baker’s Dough en Baker’s Dough Pastries is ook te vinden op Facebook en Instagram. Op YouTube is een lanceervideo te bekijken.

Foto's

Reageer op dit artikel